Teacher's Influence On Adult's Images Of Mathematics: Implications For Mathematics Teacher Education - Lim , Chap Sam (Penerbit Universiti Sains Malaysia, 2000)
Kertas kerja membincangkan sebahagian daripada hasil dapatan satu kajian penyelidikan yang telah dijalankan untuk mengenalpasti punca-punca pembentukan imej matematik di kalangan orang dewasa.