Ucapan Y.B. Menteri Kebajikan Am Malaysia Tan Sri Fatimah Binti Haji Hashim Meresmikan Persidangan Tahunan Pegawai-Pegawai Kanan Kebajikan Masyarakat Pada 27Hb September 1972 Jam 9.00Pagi Di Bilek Gerakan,Kementerian Kebajikan Am Kuala Lumpur. - Hashim, Fatimah (1972)
Terlebih dahulu saya suka mengalu- alukan kedatangan tuan-tuan dan puan- puan ke Persidangan Tahunan untuk Pegawai-pegawai Kanan Kebajikan Masyarakat yang akan berlansung selama tiga hari mulai daripada hari ini.