Ucapan Y.B. Menteri Kebajikan Am Di Perayaan Hari Wanita Negeri Johor Pada Hari Sabtu 2Hb September,1972 Di Stadium Larkin,Johor Bahru.Jam 3.30 Petang. - Hashim, Fatimah (1972)
Yang Amat Mulia Tengku Shahariah, Patik dengan hormat takzimnya memohon menyembahkan ucapan terim akasih patik kepada Yang Amat Mulia Tengku kerana sudi berangkat ke Majlis menyambut Hari Wanita petang ini.