Ucapan Y.B Tan Sri Fatimah Bte.Haji Hashim P.M.N. Di Majlis Pembukaan Seminar Mengenai Rancangan Malaysia Kedua,Gerakan Pembaharuan Dan Pertubuhan-Pertubuhan Wanita Pada Hari Jumaat 8hb Disember 1972 Jam 9.30 Pagi Di Sekolah menengah Methodist(Perempuan) Jalan Young,Kuala Lumpur. - Hashim, Fatimah (1972)
Terlebih dahulu saya dengan sukacitanya mengucapkan ribuan terima kasih kepada Y.A.B. Tun Timbalan Perdana Menteri,kerana sudi hadir serta merasmikan Pembukaan Seminar "Rancangan Malaysia Kedua , Gerakan Pembaharuan dan Pertubuhan-pertubuhan Wanita" pada pagi ini .