Perutusan Y.B. Menteri Kebajikan Am Malaysia. - Hashim, Fatimah (1972)
Saya berasa gembira kerana dapat peluang mengalu2kan penerbitan buku chenderamata ini,sebagai menagmbil sempena perayaan Ulangtahun ke-70 (Platinum Jubilee),Persatuan Ceylon Tamil selangor.