Uchapan Y.B. Tan Sri Fatimah Bte Haji Hashim,F.M.N.,Menteri Kebajikan Am Malaysia,Di-Majlis Pembukaan Pameran Kerjatangan Wanita & Seni Lukis Kanak2 Di-Kalamandapam,3 Lorong Scott,Kuala Lumpur Pada hhari Sabtu 29hb Januari,1972 Jam 4.30 Petang. - Hashim, Fatimah (1972)
Saya sunggoh berasa gembira kerana dapat bersama2 hadhir di-Majlis ini, bersama2 dengan tuan2 dan puan2 sakalian menyambut Ulangtahun Yang Ke-70 Persatuan Ceylon Tamil Selangor.