Uchapan Y.B Menteri Kebajikan Am Malaysia Di-Kelab Keluarga Tentera Di-Kem Semenggok Pada 29hb Jun 1972 Pukul 12.30 Tengahari. - Hashim, Fatimah (1972)
Saya sunggoh berasa gembira kerana dapat bertemu sendiri dengan saudara2 sekalian di-kem ini,sambil meninjau keadaaan saudara2 di-sini.saya uchapkan terima kaseh kepada saudara2 sekalian kerana sudi menerima kedatangan saya ka-kem ini.