Buku Perutusan Naib Canselor 2013. - Osman, Omar (2013)
Kekuatan individu digabungkan bersama untuk membangunkan citra bangsa dan negara untuk membangunkan negara yang berpaksikan kepada ilmu sebagai satu mekanisme yang diadunkan dengan penuh kebijaksanaan dan wisdom.