Assessment Of A Soft Skill Instrument For Sixth Form Business Studies Students - Tan , Chan Chan (2016)
Kajian ini bertujuan untuk mengkaji tahap kompetensi bagi kemahiran insaniah murid-murid Tingkatan Enam yang mengikuti kelas Pengajian Perniagaan di sekolah.