Proses Dan Jenis Kesukaran Pembentukan Imej Konsep Graf Fungsi Yang Melibatkan Peringkat Pembezaan Melalui Penggunaan Kalkulator Grafik - Raja Maamor Shah, Raja Lailatul Zuraida (2016)
Tujuan kajian ini dijalankan adalah untuk mengkaji proses yang dilakukan, jenis kesukaran yang dihadapi dan bentuk kombinasi perwakilan yang sering digunakan pelajar apabila menggunakan kalkulator grafik dalam membentuk imej konsep peringkat pembezaan yang berkaitan dengan graf fungsi terhadap titik minimum, titik maksimum, fungsi menokok, fungsi menyusut, cekung ke atas dan cekung ke bawah.