Evaluation Of Antibiotic Prescribing Trends, Knowledge, Self-Confidence And Impact Of Educational Intervention On Improving Antibiotic Prescribing In Upper Respiratory Tract Infections (Urtis) At Kota Setar District Public Health Clinics, Malaysia - Md Rezal, Rabiatul Salmi (2016)
Penambahbaikan dalam amalan penggunaan antibiotik dalam penjagaan primer merupakan satu tugas yang mencabar. Dalam konteks ini, pengamal perubatan di Malaysia perlu diberi pendidikan tentang penggunaan ejen-ejen ini secara rasional.