Pengaruh Persekitaran Maklum Balas, Kepercayaan Terhadap Pemimpin Dan Komunikasi Bimbingan Terhadap Efikasi Kendiri Pengajaran Di Politeknik Malaysia - Ling , Ying Leh (2016)
Kajian ini bertujuan untuk mengenal pasti tahap amalan persekitaran maklum balas, komunikasi bimbingan, kepercayaan terhadap pemimpin, dan efikasi kendiri pengajaran di politeknik. Secara khusus, kajian ini bertujuan untuk mengenal pasti potensi variabel kepercayaan terhadap pemimpin sebagai moderator ke atas hubungan antara persekitaran maklum balas dengan komunikasi bimbingan.