Anti-Diabetic And Toxicological Studies Of Gongronema Latifolium - Bassel Al Hindi, Bassel Al Hindi (2016)
Gongronema latifolium Benth. (Apocyanaceae) (GL) mempunyai aktiviti menurunkan glukosa yang berpotensi untuk digunakan secara meluas. Kajian ini mengkaji kesan antidiabetik dan toksik GL.