In-Vitro And Molecular Docking Studies Of Seven Selected Myrtaceae Plants For Neuraminidase Activity - Ali Abdusalsalam, Ashraf Ahmed (2016)
Virus influenza A menyebabkan masalah kesihatan yang teruk kepada manusia dan beberapa spesies haiwan yang boleh membawa kepada morbiditi dan kematian dalam kalangan pesakit yang dijangkiti.