Self-Verification Of Public-Key Agreement Over Voip Using Random Fusion Scheme - Alfin Syafalni, Alfin Syafalni (2016)
Telefoni Internet, yang dikenali juga sebagai Suara melalui Protokol Internet (VoIP), menjadi salah satu alternatif telekomunikasi yang popular disebabkan penggunaan Internet yang semakin meluas. Internet memperkaya cara sistem telefoni digunakan, tetapi dalam masa yang sama menimbulkan pelbagai kebimbangan, terutamanya keselamatan