Pelaksanaan Konsep ‘Honeycomb’ Berdasarkan Pemakaian Prinsip Unit Kejiranan Perry, Nong Chik Heights, Johor Bahru - Md Jamin, Rahaya (2015)
Penyelidikan ini mengkaji bagaimana gabungan matlamat pembentukan bandar baru dan matlamat konsep honeycomb dapat diintegrasikan melalui pemakaian Prinsip Unit Kejiranan Perry yang diasaskan daripada "kehidupan komuniti berkeluarga" bagi mencapai keseimbangan hidup manusia.