The Effects Of Deductive And Inductive Based Courseware On Learning Performance And Engagement Among Students With Different Levels Of Self-Regulated Learning - Letchumanan, Subashini (2015)
Pelajar perlu memiliki kebolehan untuk memindahkan pengetahuan matematik yang dipelajari kepada domain atau masalah lain. Kemahiran ini akan memudahkan mereka mengendalikan masalah kehidupan sebenarnya pada masa hadapan.