Functional Characterization Of The Promoter Region Of The Zebrafish Elovl Family Member 5 - Chew , Yen Shan (2015)
Pemanjangan rantaian asid lemak yang sangat panjang protein 5 ( elovl5) adalah enzim yang penting dalam memangkinkan tindak balas kondensasi semasa langkah pemanjangan dalam biosintesis PUFA.