Analyses Of Aerosol Optical Properties And Development Of Its Algorithm During Seasonal Monsoon Circulation - Tan , Fuyi (2015)
Kesan pembakaran dan pencemaran ke atas Asia Tenggara (SEA) adalah kebimbangan besar kepada penyelidik perubahan iklim global. Lokasi geografi, topografi dan faktor-faktor meteorologi yang mempengaruhi cuaca SEA semuanya menyumbang kepada kerumitan sistem aerosol di seluruh dunia.