A Triad-Based Contextualisation Approach For Understanding A Critical Issue - Lim , Chia Yean (2016)
Dalam bidang kejuruteraan perisian, terdapat suatu masalah yang telah lama wujud iaitu pihak berkepentingan tidak dapat memahami keperluan perisian dengan betul dan juga menyampaikan penyelesaian yang betul untuk menangani isu-isu kritikal.