Exploring A-Level Students’ Mathematical Flexibility And Adaptivity Through Continual Exposure To Multiple-Solution Tasks And Strategies - Low , Chee Soon (2016)
Kajian ini menggunakan reka bentuk kajian gabungan untuk meneroka strategi penyelesaian pelajar Paras-A bagi menyelesaikan masalah pelbagai penyelesaian, tahap fleksibiliti dan adaptiviti matematik, punca-punca pencapaian dan pemilihan strategi penyelesaian mereka.