Inter-Organizational Factors, Coordination Mechanism Initiatives, And Performance: Study Of Humanitarian Supply Chains - Maghsoudi, Amin (2015)
Hasil daripada peningkatan dramatik yang berpunca daripada bencana alam dan manusia telah membawa kepada kerugian yang besar. Pembuat dasar, aktivis kemanusiaan, dan ahli-ahli akademik di seluruh dunia mencari cara yang berkesan dan cekap untuk mengatasi atau meminimumkan kerugian besar tersebut.