A Stylistic Study Of Conversion In William Shakespeare’s Julius Caesar And The Rape Of Lucrece - Mugair, Sarab Kadir (2015)
Penyelidikan ini merupakan suatu usaha untuk menganalisis stailistik daripada bahasa sastera yang digunakan oleh William Shakespeare dalam Julius Caesar dan The Rape of Lucrece.