A Comparative Study Of The Printed And Hypertext Novel 10:01 By Lance Olsen - Modir, Ladan (2015)
Dalam era pascamoden, kesan daripada pengaruh timbalbalik antara novel bercetak dan media digital, telah menghasilkan antara naratif dengan persekitaran interaktif sehingga dapat melahirkan genre-genre baru seperti cereka hiperteks.