Factors Influencing Insurance Agents Behavioral Intention And Usage Of Mobile Technologies As Business Tool - Low , Pei Imm (2015)
Kajian ini bertujuan untuk mengkaji penggunaan teknologi mudah alih dalam perniagaan insurans sebagai peralatan perniagaan. Kajian ini telah menggunakan versi yang diubah suai dari Unified Theory of Acceptance and Use of Technology 2 (UTAUT2) untuk mencari hubungan antara konstruk UTAUT2 dalam niat dan penggunaan tingkah laku.