Information Technology Investment And Manufacturing Firm Performance: The Moderating Effect Of Decentralized Decision Making - Mohamad, Amri (2015)
Tesis ini membentangkan kajian empirikal berkaitan dengan pengukuran prestasi pelbagai dimensi di dalam syarikat-syarikat pembuatan barangan elektrik dan elektronik di Malaysia.