Impact Of Viral Hepatitis On Clinical Outcomes And Survival Trends Among Hiv/aids Patients On Haart At Hospital Pulau Pinang - Akhtar, Ali (2015)
Literatur yang sedia ada menunjukkan bahawa Hepatitis dengan atau tanpa Virus Kurang Daya Tahan (HIV) lazimnya berkongsi cara pemindahan dan masalah kesihatan awam yang utama di seluruh dunia.