Analisis Kandungan Lidah Pengarang Berita Harian Dalam Tahun 1998 Dengan Tumpuan Kepada Isu Kegawatan Ekonomi Dan Politik Malaysia - Ibrahim, Mohd Nazri (2000)

(untitled)
Lidah pengarang merupakan ruangan bagi akhbar menyatakan pendapat, pegangan dan dasamya terhadap sesuatu peristiwa atau isu. Melalui lidah pengarang, sesebuah akhbar akan menyatakan sokongan, bantahan dan cadangannya.