Applications Of Statistical Techniques In Quality Systems - Chee , Suat Kheng (2006)

(untitled)
Untuk bersaing dan memenangi perniagaan baru dalam pasaran kini,setiap organisasi cuba mendapatkan pelbagai pengikhtirafan sistem pengurusan kualiti dengan bergantung kepada keperluan pelanggan. ISO 9000 adalah sistem pengurusan kualiti yang paling dikenali dan diamali oleh kebanyakan organisasi.