Consumers' Perception Of Quality And The Effect Of Race, Sex, Marital Status, And Income Level On Perception Of Quality - Kathiravelu, Manoharan (1996)

(untitled)
Kualiti merupakan satu istilah yang susah ditakrifkan. la memberi maksud yang berlainan bagi kumpulan orang yang berlainan. Dengan itu, pengajian untuk meneliti bagaimana kumpulan orang yang berlainan mengerti maksud kualiti di dalam keputusan membeli-belah merupakan satu topik tajuk yang menarik.