Kualiti Perkhidmatan Guru Di Sekolah- Sekolah Menengah Di Daerah Pulau, Pulau Pinang - Kassim, Salmah (2004)

(untitled)
Tujuan kajian adalah untuk mengetahui kualiti perkhidmatan guru di 8 buah sekolah menengah di Daerah Pulau, Pulau Pinang. Dalam kajian ini, semangat Piagam Sekolah yang diterjemahkan dari Piagam Pelanggan, Kementerian Pendidikan Malaysia serta ciri-ciri guru berkualiti yang dikenal pasti oleh Mohan & Hull (1975) dijadikan asas kepada penilaian klien.