Pengaruh Kepimpinan Distributif Sebagai Moderator Terhadap Hubungan Antara Penglibatan Guru Dalam Membuat Keputusan Dan Efikasi Kendiri Guru - Arokiasamy, Rajoo (2013)
Kajian ini bertujuan untuk mengenal pasti pengaruh kepimpinan distributif sebagai moderator terhadap perhubungan antara penglibatan guru dalam proses membuat keputusan (PGMK)