The Quality Of The Learning Environment In Government Preschools In Jordan - Salamah Aldrab’ah, Intisar Turki (2011)
Kajian ini dijalankan bagi menilai status kualiti persekitaran pembelajaran di prasekolah kerajaan di Jordan berdasarkan dimensi Ruang dan Peralatan/Perkakasan, Rutin Penjagaan Peribadi; Bahasa-Penaakulan; Aktiviti; Interaksi; Struktur Program dan; Ibu Bapa dan Staf.