The Influence Of Flashbulb And Event Memories On Perceptual Speed Among Iraqi Postgraduate Students With Post Traumatic Stress Disorder - Shraida, Jabbar Frayyeh (2014)
Kajian terkini adalah tentang kesan ingatan flashbulb dan ingatan peristiwa terhadap kepantasan persepsi dalam kalangan pelajar yang mengalami kecelaruan stress pasca traumatik (PTSD).