Burnout, Self- Concept And Their Relationship To Job Satisfaction Among Nurses In Libya - Mustafa Eltayef, Ghazala (2014)
Kajian ini mengkaji sumbangan dan kesan daripada burnout dan konsep kendiri terhadap kepuasan kerja dalam kalangan jururawat di Libya.