Classroom Interactions, Instructional Activities And Learning Affordances Of An Undergraduate Technical Writing Classroom: A Sociocultural Study - Cheah , Swi Ee (2014)
Tesis ini dihasilkan menerusi satu usaha akademik untuk menerokai amalan menulis di institusi pengajian tinggi di Malaysia.