Team-Based Electronic Portfolio As An Assessment Of And For Learning Of Ordinary Differential Equations - Zainal Abidin, Azizan (2013)
Dengan had kemampuan pentaksiran pembelajaran kaedah tradisional dan wujudnya keperluan pendidikan berasaskan hasil yang memerlukan bukti-bukti kukoh hasil pembelajaran