Kesan Kaunseling Individu Terapi Rasional Emosi Dan Tingkah Laku (Rebt), Kaunseling Sedia Ada (Ksa) Dan Kumpulan Kawalan (Kk) Terhadap Tingkah Laku Agresif Murid Sekolah Menengah - Shaari, Azemi (2014)
Kesan Kaunseing Individu Terapi Rasional Emosi Dan Tingkah laku (REBT), Kaunseling Sedia Ada (KSA) Dan Kumpulan Kawalan (KK) Terhadap Tingkah Laku Agresif Murid Sekolah Menengah.