The Effects Of Pbl On Understanding Of Thermodynamics, Group Work And Self-Directed Learning Skills Among Physics Undergraduates - Saleem Aziz, Majed (2013)
Tujuan kajian ini adalah untuk membandingkan kesan daripada tiga kaedah: pembelajaran berasaskan masalah (PBM)