The Potential Of Hybrid Turbine Ventilator To Improve Indoor Climatic Conditions In Hot -Humid Environment - Ismail, Mazran (2010)
Tesis ini membincangkan hasil kajian empirikal mengenai kemungkinan memperbaiki keadaan iklim dalaman bangunan di persekitaran panas-lembap melalui penggunaan pengalihudaraan turbin hibrid (HTV).