Pengaruh Atribut Pelajar Berpencapaian Akademik Tinggi (Pintar-Cerdas Akademik) Dalam Hubungan Kerja Dengan Mentor - Haji Musa, Ahmad Jaafar (2008)
Kajian ini bertujuan untuk mengetahui sejauhmana pengaruh atribut iaitu konsep kendiri, lokus kawalan dan sikap ekstrovert dan introvert dalam kalangan pelajar berpencapaian akademik tinggi (BAT)