Pembangunan Kegunaan Bercampur Sebagai Alternatif Dalam Pembangunan Bandar - Wong , Chia Chia (2007)
Konsep pembangunan kegunaan bercampur serna kin popular dijadikan sebagai tema perancangan dan pembangunan pada masa kini selepas kritikan terhadap pengezonan tradisional dalam perancangan.