Pembangunan Bioproses Penukaran Bahan Berlignoselulosa Kepada Gula Penurun Dan Bioetanol - Lim , Sheh Hong (2011)
Pelbagai jenis bahan berlignoselulosa telah disaring untuk memperolehi gula penurun yang maksimum melalui sistem fermentasi substrat pepejal dengan menggunakan pelbagai jenis pencilan kulat.