Pemakaian Timbang Tara Dalam Industri Binaan Dari Perspektif Kerajaan Di Malaysia - Nik Mohd Halmi, Nik Nur Halmeza (2007)
Pembangunan sesebuah projek yang begitu kompleks memungkinkan berlaku konflik serta pertikaian.