Modulation Transfer Function Compensation Through A Modified Wiener Filter For Spatial Image Quality Improvement - Wong , Soo Mee (2010)
Kebergunaan data imej yang diperolehi dari suatu sensor pengimejan amat bergantung kepada keupayaan sensor tersebut untuk meresolusikan perincian spatial ke satu tahap yang boleh diterima.