Effects Of Pedagogical Agents' Instructional Roles On Learners With Different Cognitive Styles In Terms Of Achievement And Motivation - Foo , Kok Keong (2010)

(untitled)
Kajian ini bertujuan untuk mengenal pasti kesan peranan instruksi agen pedagogi dalam suasana pembelajaran multimedia berasaskan agen pedagogi terhadap pelajar dari pelbagai gaya kognitif dari segi pencapaian dan motivasi.