The Influence Of Supply Chain Management (Scm) Practices On Organizational Performance: Knowledge Management Processes As Mediator - Cheng , Choon Ho (2011)

(untitled)
Penyelidikan ini bertujuan untuk mengkaji kesan amalan pengurusan rantaian bekalan terhadap prestasi organisasi dan menyiasat kesan pengurusan pengetahuan proses sebagai pengantara dalam penentuan hubungan tersebut.