The Effects Of Metaphors And Pair Programming On Recall And Retention Amongst Students With Different Learning Styles And Self-Regulated Learning Levels - Tie , Hui Hui (2011)

(untitled)
Kajian ini bertujuan meneliti kesan tiga kaedah pengajaran iaitu kombinasi Metafora dan Pengaturcaraan secara Berpasangan (MPP), Pengaturcaraan secara Berpasangan (PP) dan kaedah Pengajaran Langsung (PL) terhadap prestasi ingatkembali dan ketekalan para pelajar sains komputer di institusi pengajian tinggi di Malaysia.