Tagpreneur Genetically Modified Food Mobile Tagging Services - Long , Yoon Foo (2010)

(untitled)
Makanan yang telah diubahsuaikan secara genetik perlu dilabelkan, wajib di bawah Akta Bio-keselamatan 2007 untuk meyakinkan pengguna yang mengambil berat tentang apa yang mereka makan dan minum.