Cleft Palate In Children And Adolescent: A Study Of Arch Expansion - Abu Rub, Najeeb Mohammad (2004)
Penggunaan alat untuk mengembangkan lelangit telah dikatakan berkesan dalam menghasilkan daya ringan yang berpanjangan untuk mengembangkan rahang maksila di kalangan pesakit-pesakit sumbing bibir dan lelangt yang mempunyai saiz maksila yang kecil.